© Knijnenburg Producties 2012

EasyTape® Methode

Therapeut:
Patrick Havik

EasyTape® is een nieuwe manier van functioneel tapen. EasyTape® stabiliseert gewrichten, vermindert pijn, helpt bij het verminderen van zwelling, ondersteunt de spiercontrole en bevordert het genezingsproces bij allerlei blessures. Het is een belangrijk onderdeel van de actieve therapie.

Sneller weer in beweging
Bij blessures, (chronische) aandoeningen en ontstekingsreacties ontstaat pijn en drukverhoging in het aangedane weefsel. Dit veroorzaakt een remmende werking op spieren en gewrichten met functieverlies tot gevolg.

Tijdens de behandeling wordt er bij de patiënt door middel van huidverschuivingen getest in welke richting er ondersteuning nodig is. Hierna wordt opnieuw getest of de tape het gewenste effect heeft.
Na het toepassen van EasyTape wordt pijnvermindering en meer bewegingsvrijheid ervaren en hierdoor is de patiënt beter in staat om te bewegen en te oefenen.

EasyTape wordt gebruikt bij allerlei blessures en klachten van gewrichten, spieren en pezen, al dan niet gepaard gaande met zwelling van gewrichten.
Bijvoorbeeld bij:
- Nek/schouder klachten
- Rugklachten
- Bekkenklachten
- Hand/pols klachten
- Knieklachten
- Enkelklachten

Wanneer u wil weten of EasyTape® meerwaarde heeft voor uw klacht of blessure, dan kunt u dit informeren bij ons.

<<< Terug